Mere end 30 års erfaring er din sikkerhed for en ansvarlig lynbeskyttelse

Lynbeskyttelse, jordingsanlæg, potentialudligning og overspændingsbeskyttelse - basis for en fundamental personsikkerhed, bygningsbeskyttelse og elektrisk driftssikkerhed

Vi tilbyder
Electricon lynbeskyttelse

Vores mere end 30 års erfaring er din sikkerhed for en ansvarlig lynbeskyttelse

Electricon udfører risikovurdering, projektering, installation og vedligehold af systemer til lynbeskyttelse, jording, potentialudligning og beskyttelse af transiente overspænding på bygninger og installationer, hvor personsikkerhed, drifts- og forsyningssikkerhed eller bevaringsværdighed er væsentligt.

Vi har bl.a. beskyttet komplekse bygninger, tekniske installationer og produktionsanlæg i eksplosionsfarlige områder, supersygehuse, samt forskellig transport og energi infrastruktur inklusiv vedvarende energianlæg.

Electricon er eksperter i lynbeskyttelse og står altid klar med rådgivning – lige fra projektering til valg af produkter og installation, dokumentation og efterfølgende eftersyn og vedligeholdelse.

Løsninger
Webshop

Køb dine el-artikler hos Electricon

Bliv kunde hos Electricon få fordele ved at handle dine el-artikler online hos os. Se vores produktkatalog og bliv kunde i dag.

Seneste nyt