Electricon A/S styrker ledelsen

posted in: Nyhed | 0
Flemming Schultz og René Østergaard Jensen
Flemming Schultz (tv.) og René Østergaard Jensen (th.) glæder sig til samarbejdet.

Som en del af ambitionen om at styrke ledelsen i Electricon A/S tiltræder Flemming Schultz som administrerende direktør.

Electricon A/S oplever i øjeblikket en markant stigende ordreindgang og står med flere spændende, større projekter fordelt rundt i landet. Med de mange projekter er det vigtigt, at eksekvering og kvalitet har højeste prioritet, og derfor fortsætter tidligere administrerende direktør, René Østergaard Jensen, som projektchef i Electricon A/S, mens Flemming Schulz tiltræder som ny administrerende direktør i Electricon A/S den 1. marts 2021.

For René betyder det meget, at han får en sparringpartner i Flemming, og de to udgør nu en styrket ledelse, der skal føre Electricon videre i næste fase af virksomhedens udvikling. Samtidig er det på udvikling af projekteksekvering, at René ønsker at lægge sin tid.

Jeg glæder mig til samarbejdet med Flemming om den forestående udvikling i Electricon A/S. Jeg glæder mig samtidig over, at jeg nu kan dedikere al min tid som projektchef, for det er netop dét, jeg brænder for”, siger René Østergaard Jensen.

Høje ambitioner for fremtiden

Den nye administrerende direktør, Flemming Schulz, glæder sig til at starte i Electricon A/S og ser frem til at arbejde med fortsat udvikling og vækst af virksomheden:

”Jeg ser frem til at komme med ombord i Electricon A/S, og jeg glæder mig til at samarbejde med ledelsen, medarbejderne og bestyrelsen om den fortsatte udvikling. Electricon er en usædvanlig virksomhed med et fokus på en spændende niche. Vi har høje ambitioner for fremtiden. Både den nære fremtid, men også for den langsigtede visionære plan”, siger Flemming Schultz.

Flemming Schultz er bosiddende ved Skanderborg og kommer aktuelt fra en stilling som Key Account Manager ved H. Jessen Jürgensen A/S. Han har flere års erfaring som salgschef og direktør i forskellige virksomheder i teknik- og elektronikbranchen og har oprindeligt en baggrund som elektronikmekaniker.

I rollen som administrerende direktør skal Flemming primært fokusere på styrkelse af den langsigtede salgsindsats og det kommercielle fundament, herunder udvikling af stærkere samarbejdsformer med kunder og leverandører.

Electricon A/S laver projektering, installation og vedligeholdelse af systemer til lynbeskyttelse på bygninger, vindmøller og installationer, hvor personsikkerhed, drifts- og forsyningssikkerhed eller bevaringsværdighed er væsentlig. Beskyttelse af bygninger, tekniske installationer og produktionsanlæg med eksplosionsfarlige områder, elektrisk sikring af medicinske rum på hospitaler, samt eftersyn på militære installationer er blot eksempler på specialkompetencer i Electricon A/S. Virksomheden er placeret i Ikast i Midtjylland og har projektkontorer fordelt i Danmark.

Yderligere oplysninger kan hentes ved administrerende direktør Flemming Schultz på tlf.: 3074 7590 eller bestyrelsesformand Lars Hovgaard på tlf.: 5214 1200.