Global Lightning Protection Services A/S (GLPS) skifter navn til Electricon A/S

GLPS har solgt sine ingeniør-, test- og produktionsaktiviteter rettet imod vindmølleindustrien til virksomheden PolyTech A/S i Bramming, men fortsætter aktiviteterne fra den tidligere afdeling Installation Services.

Den fortsættende virksomhed, der beskæftiger sig med installationsprojekter og komponentsalg indenfor lynbeskyttelse, jording og potentialeudligning, skifter navn til Electricon A/S.

Alle medarbejdere i de solgte afdelinger flyttes med over i PolyTech A/S og alle medarbejdere i det tidligere Installation Services fortsætter i Electricon A/S.

René Østergaard Jensen, der har været afdelingsleder i Installation Services de seneste knap 3 år, er udnævnt som direktør i Electricon A/S, der fortsat ejes af Søren F. Madsen og Kim Bertelsen.

Electricon A/S er 100% fokuseret på design, installation og komponentsalg til traditionel og avanceret lynbeskyttelse, jordingsanlæg og potentialudligning på bygninger, installationer, maskinanlæg og infrastruktursystemer overalt i landet.

Med vores erfarne teknikere og projektledere fordelt over det meste af landet fortsætter Electricon A/S med at være et stærkt hold, der fortsat påtager sig projekterings-, entreprise- og serviceopgaver for underentreprenører, hovedentreprenører, offentlige myndigheder og anlægsejere generelt.  

Vi er stadig at finde i de eksisterende lokaler i Herning, men senere på året vil vi flytte hovedkontoret i Herning til nye lokaler i det midtjyske.

Vores hovednummer er stadig 70 26 02 11 og direkte mobiltelefonnumre vil virke uændret. E-mails videresendes til nye …@electricon.dk adresser så du kan fortsat bruge de mails og telefon numre du kender.

Electricon A/S fortsætter i det eksisterende CVR nr. 31 48 04 69.
Fakturaer bedes fremadrettet sendes til finance@electricon.dk.

Send gerne denne information videre til bogholderiet og til relevante kollegaer.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

 

Venlig hilsen

Electricon A/S


René Østergaard Jensen

Adm. Direktør