Som Bygnings- og anlægsejer har du ansvaret for at din virksomheds værdier er beskyttet bedst muligt. Du skal samtidigt sikre, at den daglige drift kører optimalt, mens dine medarbejdere føler sig trygge.

Dine beslutninger vedr. beskyttelse af dit firma’s værdier, bygninger og medarbejdere, beror selvfølgelig på en samlet risikovurdering, hvor et muligt værditab vejes op mod risikoen. Risici i forhold til tyveri, brand, terror og ikke mindst miljø indgår tit i en samlet risikovurdering. Fra naturens side er lyn et af mest fascinerende fænomener, men samtidigt kan lyn føre til alvorlige skader på mennesker, bygninger, produktionsudstyr mv.
Hos Electricon er vi specialister indenfor beskyttelse mod nogle af de kraftigste påvirkninger, indenfor overspændinger og transienter, som du kan opleve påvirke din produktion og skade dine bygninger.

Vi udfører alle typer af installationer inden for Lynbeskyttelse, Jordingsanlæg og Potentiale Udligning så du og dine medarbejdere får en tryg og sikker dagligdag. Vi tilbyder også overspændingsbeskyttelse af alle dine el-tekniske installationer. Vi udfører service og vedligeholdelses efter faste aftaler, så du altid ved hvad status er.
Du er altid mere end velkommen til at kontakte Electricon direkte (link til kontakt formular), for en nærmere dialog om minimering af dine risici i forbindelse med lynbeskyttelse, jordingsanlæg og/eller potentiale udligning.

Electricon vil være din fortrukne specialist installatør – Sikkerhed – Kvalitet – Stabilitet