Alle entreprenører er kendetegnet ved at kunne have mange bolde i luften.
Du skal styre og færdiggøre dit projekt til rette pris og tid uanset entrepriseformen, og det er ofte i tæt samarbejde med mange aktører og ikke mindst underleverandører.

Hos Electricon har vi mange års erfaring som underleverandør på entrepriser sager. Vores projektledere og teknikere er klar i gummistøvlerne, når der skal graves ud til fundamentet. De er også klar når der skal støbes til råhuset. De har erfaring med at navigere mellem fagentreprenørerne, når der skal udføres indvendige såvel som arbejder udvendigt. De er også de sidste der forlader byggepladsen, når lynbeskyttelse på taget som noget af det sidste er færdigt inden ibrugtagning.

Hos Electricon er vi specialister indenfor lynbeskyttelse, jordingsanlæg, potentiale udligning og ikke mindst overspændingsbeskyttelse. Vi udfører alle typer af installationer indenfor vores specialer, på det tidspunkt der passer bedst ind i din byggeplan.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte Electricon direkte, uanset om du sidder med et udbud, et projekt eller en forespørgsel, der indeholder lynbeskyttelse, jordingsanlæg og/eller potentiale udligning.

Electricon vil være din fortrukne samarbejdspartner – Sikkerhed – Kvalitet – Stabilitet