Som el-installatør står du i frontlinjen, hvor dine kunder forventer, at du kan løse alle opgaver for dem.

Dine kunder skal være i trygge hænder hos dig, og uanset hvilken el-teknisk installation det drejer sig om, skal den virke efter hensigten!
Dette adelsmærke tænker din kunde også på, når det drejer sig om driftssikkerhed og beskyttelse af medarbejdere og værdier. Beskyttelse mod overspændinger og transienter indgår ofte på lige fod med f.eks. brand i din kundes risikovurdering.

Hos Electricon er vi specialister indenfor beskyttelse mod de kraftigste påvirkninger, din kunde kan opleve indenfor overspændinger og transienter. Store som små kan påvirkningerne føre til alvorlige skader på mennesker, bygninger, produktionsudstyr mv.

Vil du beskytte din kunde bedst muligt, så vil vi hos Electricon, meget gerne stille vores ydelser, ekspertise og viden til din rådighed.

Vi udfører alle typer af installationer inden for Lynbeskyttelse, Jordingsanlæg og Potentiale Udligning, så din kunder får en tryg og sikker dagligdag. Vi tilbyder også overspændingsbeskyttelse af din kundes el-tekniske installationer. Vi stiller helt naturligt vores service og vedligeholdelses program til din rådighed, til glæde for dig og dine kunder.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte Electricon direkte, uanset om du sidder med et udbud, et projekt eller en forespørgsel, der indeholder lynbeskyttelse, jordingsanlæg og/eller potentiale udligning.

Electricon vil være din fortrukne samarbejdspartner – Sikkerhed – Kvalitet – Stabilitet