Bevaringsværdige bygninger

Den danske bygningskultur er rig på bevaringsværdige og fredede bygninger. De repræsenterer værdi i form af arkitektur og kulturhistorie, som vi skal sikre og beskytte.

Slotte og herregårde

Slotte og herregårde kendetegnes ved store tagarealer og højtopragende tårne og spir. Bygningerne er gamle, men de indeholder ofte nyere tekniske og følsomme installationer. I Danmark gør vi os store anstrengelser for at sikre og beskytte disse bygningsværker mod skader for eksempel i forbindelse med lynnedslag.

Electricon udfører i dag fast vedligehold og eftersyn på danske slotte og herregårde og andre kulturelle bygningsværker. Vi har stor erfaring med at forene de tekniske krav til effektiv lynbeskyttelse med de særlige arkitektoniske og bygningstekniske udfordringer, som disse bygninger kræver.

Denne erfaring har bidraget til mange unikke løsninger, hvor for eksempel eksisterende bygningsdele og materialer kan indgå naturligt – og dermed usynligt – i et lynbeskyttelsesanlæg.

Vi har også erfaring med at arbejde under de, ofte restriktive, krav under installationsarbejdet. Vi løser opgaven selv under krævende forhold omkring tilgængelighed, graverestriktioner eller diskretion.

Kirker og domkirker

Kirker, domkirker og tilsvarende helligdomme udgør en væsentlig del af den bevaringsværdige og fredede bygningskultur, som vi har i Danmark. De repræsenterer værdi i form af arkitektur og kulturhistorie. Det er værdier, som vi skal sikre og beskytte.

Udover den egentlige kulturværdi tjener disse bygninger til at huse mange mennesker, hvorfor lynsikringen ikke alene skal beskytte bygningen, men i høj grad også deltagere i en ceremoni i bygningen.

Electricon har stor erfaring med at forene de tekniske krav til effektiv lynbeskyttelse med de særlige arkitektoniske og bygningstekniske udfordringer, som disse bygninger kræver.

Denne erfaring har bidraget til mange unikke løsninger, hvor for eksempel eksisterende bygningsdele og materialer kan indgå naturligt – og dermed usynligt – i et lynbeskyttelsesanlæg.

Vi sidder klar til at hjælpe

Ønsker du vores hjælp eller har du yderligere spørgsmål så kontakt os i dag. Vi sidder klar til at hjælpe.

Andre løsninger