Om Electricon A/S

Lynbeskyttelse, jordingsanlæg og potentialudligning, så du får en mere tryg og sikker hverdag

Electricon blev etableret den 1. juli 2007 og har siden starten været fokuseret på lynbeskyttelse, jording og potentialeudligning.

Vi har hovedkontor i Ikast, et afdelingskontor i Taastrup, samt projektkontorer i forbindelse med vores større projekter rundt omkring i Danmark.

Vores cirka 30 medarbejdere er strategisk placeret til servicering af kunder og projekter over hele Danmark med projektering, installation og vedligeholdelse af systemer til lynbeskyttelse af bygninger og installationer, hvor personsikkerhed, drifts- og forsyningssikkerhed eller bevaringsværdighed er væsentligt.

Sikkerhed – Kvalitet - Stabilitet

Lynbeskyttelse, jording og potentialeudligning ifm. komplekse bygninger, kritisk infrastruktur og tekniske installationer er eksempler på specialkompetencer i Electricon A/S.

I 2012 skiftede virksomheden navn til Global Lightning Protection Services A/S – eller i daglig tale GLPS, da virksomheden blev fusioneret sammen med Highvoltage.dk ApS og Testinglab Denmark ApS, begge associerede virksomheder, og alle tre virksomheder arbejdede intenst med udvikling og test af lynbeskyttelse til vindmøller.

Den 1. januar 2015 opkøbte vi alle aktiver og aktiviteter i Jydsk Lynafleder A/S, der blev etableret i 1997 af Bent Lindved. Jydsk Lynafleder har i alle årene beskæftiget sig med lynbeskyttelse af bygninger og installationer, og vi har siden videreført denne aktivitet med en god vækst i aktivitet og kompetencer.

Den 1. oktober 2018 frasolgte vi vores ingeniør- og testaktiviteter specielt rettet imod vindmølleindustrien, samtidigt med at vi skiftede navnet tilbage til Electricon A/S.

Kim Bertelsen, der oprindeligt stiftede og er nuværende ejer af Electricon A/S, har siden 1991 beskæftiget sig med lynbeskyttelse på bygninger, vindmøller og installationer.

Vi sidder klar til at hjælpe

Ønsker du vores hjælp til erfaring til lynbeskyttelse, eller har du yderligere spørgsmål, så kontakt os i dag. Vi sidder klar til at hjælpe.

“Arbejdet blev udført hurtigere end den estimerede tidsplan. Godt arbejde!”
Ingeniørfirmaet SORI
“Arbejdet blev udført hurtigere end den estimerede tidsplan. Godt arbejde!”
Ingeniørfirmaet SORI

Vores ydelser

Seneste nyt