Ny bestyrelsesformand i Electricon A/S

posted in: Nyhed | 0
Lars Hovgaard Bestyrelsesformand

Den nye formand for bestyrelsen i Electricon A/S er Lars Hovgaard fra Vejle.

Markedet for lynbeskyttelse af bygninger vokser – og dermed også Electricon. Vi er på vej ind i en ny fase i virksomhedens udvikling, og det har derfor været et ønske at styrke bestyrelsen. Lars Hovgaard indtræder som ny formand i selskabets bestyrelse, og det bliver samtidig til en afsked med den tidligere bestyrelsesformand, der har sikret Electricon det gode fundament, som vi nu står på.

Lars Hovgaard kommer til at stå i spidsen for en transformering af Electricon, hvor vi fortsat vil vækste virksomheden i markedet for projektering og installation af lynbeskyttelse på bygninger og anlæg.

Det er med afsæt i Lars Hovgaards kommercielle baggrund, hans vækst-mindset og fokus på de dynamikker, der er mellem mennesker i forretningen, at han er valgt som ny bestyrelsesformand.

Jeg glæder mig til at komme i gang med bestyrelsesarbejdet i Electricon. Mit fokus vil være at varetage ejerens langsigtede interesser og fokusere på at sikre en øget markedsandel for virksomheden. Electricon har et godt fundament og er økonomisk stærk. Nu skal vi fokusere på projektudførelse og stærkere bånd til kunderne, siger Lars Hovgaard om sit fremtidige arbejde i bestyrelsen.

Electricon udfordres på den gode måde, og størrelsen af de kontrakter vi indgår, bliver stadigt større. Det er yderst vigtigt, at der er fuld fokus på det kommercielle – og Electricon ønsker naturligvis at styrke sin kendskabsgrad og sit brand i markedet.

Lars har flere års erfaring med bestyrelsesarbejde og har en fortid inden for salg og som leder og direktør i produktions- og handelsvirksomheder. Han er nu selvstændig forretningskonsulent og bosiddende i Vejle.

Vi i Electricon A/S byder Lars Hovgaard velkommen, og vi ser frem til samarbejdet om at skabe fortsat udvikling og vækst i Electricon A/S.