5/5

"Electricon udførte reparation af det eksisterende lynsikringsanlæg på Gråsten slot. Opgaven blev udført med Electricon som hovedentreprenør..."

Udtalelse fra rådgiver for Slots- og kulturstyrelsen vedr. reparation af eksisterende lynsikringsanlæg på Gråsten slot:

“Electricon udførte reparation af det eksisterende lynsikringsanlæg på Gråsten slot. Opgaven blev udført med Electricon som hovedentreprenør.

Med en høj grad af kommunikation og dokumentation blev tilstanden af det eksisterende lynsikringsanlæg videreformidlet imens reparationerne foregik, og der blev i god tid fremlagt optioner om at udføre forbedringer af lynsikringsanlægget, både funktionelt og visuelt. Alle tillægsopgaver vedr. lynsikringsanlægget blev udført indenfor tilbudsprisen.

Electricon udførte opgave med stor respekt for bygningen, personale og omgivelserne. Bygherre står tilbage med et lynsikringsanlæg der fungerer så godt, som omstændighederne tillader det, og med pæne løsninger på æstetisk følsomme steder. Arbejdet blev udført hurtigere end den estimerede tidsplan. Godt arbejde!

Med venlig hilsen
Ingeniørfirmaet SORI”

Hvad leder du efter?

Skriv til os

Ring til os på +45 70 26 02 11 eller skriv til os via formularen her

Ved at benytte vores formular accepterer du vores håndtering af dine persondata, som du kan læse mere om i vores privatlivspolitik.